PEMBINA Terengganu di Politeknik Dungun

Dungun, 3 April 2009 – PEMBINA Terengganu dengan julung kalinya telah mengadakan Pameran Palestin 2009 di Politeknik Sultan Mizan, Dungun. Pameran ini diadakan bersempena Hari kebudayaan dan Penyerahan kutipan Palestin.

Pameran bermula pada seawal pukul 8 pagi selama sehari dan berakhir sehingga pukul 11 malam. Pameran tersebut telah menarik minat sebahagian besar pelajar Politeknik yang menghadiri sesi ceramah Kerjaya pada waktu pagi dan sesi malam kebudayaan pada waktu malamnya.

 

Pameran PEMBINA Terengganu berkenaan info terkini Palestin

Kemuncak program ialah penyerahan kutipan derma untuk bantuan Palestin. Sejumlah 450 ringgit telah berjaya dikutip sepanjang program tersebut diadakan. Penyerahan tersebut disempurnakan oleh wakil Pengarah Politeknik Sultan Mizan  kepada wakil sukarelawan Aman Palestin, saudara Mohd NorBakri. Program berakhir pada pukul 11.30 malam.

Penyerahan kutipan sumbangan Palestin oleh wakil Pengarah Politeknik SMZA

PEMBINA Terengganu mengucapkan jutaan terima kasih kepada pihak Politeknik Sultan Mizan Dungun terutama saudara Tarmizi merangkap pengarah program Hari Kebudayaan Politeknik Sultan Mizan di atas sokongan dan dorongan dalam menjayakan program kebudayaan dan pameran Palestin tersebut.

Dari kiri: Sukarelawan Aman Palestin, wakil PEMBINA Tganu Sdr Ikhwan Ilias & wakil Politeknik SMZA

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top