Wakil PEMBINA menziarahi Hidayat yang terlibat kemalangan

Hidayat menerima cenderahati takziah dari Aizuddin, Naib Presiden I, bersama rombongan PEMBINA
PUCHONG 2 Ogos 2011 – 15 aktivis PEMBINA menziarahi Saudara Hidayat Ghazali, ahli PEMBINA Bangi yang terlibat dalam kemalangan jalan raya Ahad lalu. Beliau yang dilanggar ketika sedang menunggang motosikal mengalami kecederaan terutama di bahagian badan dan kaki sehingga terpaksa menerima beberapa jahitan diluka.

 

Dalam sesi tersebut, Hidayat sempat berkongsi pengalaman ngerinya ketika dilanggar dan bagaimana beliau dibantu dan dihantar ke hospital. Beliau amat bersyukur masih diberi peluang untuk hidup dan kesempatan melalui bulan Ramadhan.

 

Saudara Hidayat merupakan ahli aktif PEMBINA di cawangan Bangi yang kini menuntut di MMU Cyberjaya juga  mantan Timbalan Presiden Majlis Perwakilan Pelajar MMU Cyberjaya bagi sesi 2009-2010.

 

Seluruh warga PEMBINA mendoakan Saudara Hidayat agar cepat sembuh, bersabar dan mampu meneruskan aktivisme sebagai ahli PEMBINA. Turut hadir dalam rombongan ziarah dari PEMBINA adalah Naib Presiden Aizuddin Khalid, JKP Media & Promosi, Azril Hanafi dan Ketua Cawangan PEMBINA Bangi, Rusman Arief Abdul Rahman.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top