PEMBINA di Kolej Mara Banting

BANTING 22 JAN- Persatuan Belia Islam Nasional Daerah Hulu Langat dijemput untuk memberikan pengisian di Surau Kolej Mara Banting pada hari Khamis yang lalu, membawa tajuk Pawns In The Games dan disampaikan oleh saudara Afizhi Bin Atan.

Tajuk ini dipilih oleh pihak kolej adalah untuk membongkar kejahatan Iblis disebalik semua kejadian-kejadian di dunia ini yang menyebabkan dunia sering kacau -bilau.

Sambutan amat menggalakkan daripada hadirin yang terdiri daripada pelajar kolej membuatkan pihak PEMBINA mengambil kesempatan menceritakan serba sedikit latar belakang PEMBINA dan membuka ruangan sukarelawan untuk hadirin yang berminat.

Dengan izin Allah, borang yang dibawa habis diisi dan pihak PEMBINA terpaksa menulis maklumat peserta di kertas kosong untuk sementara waktu. Ada juga hadirin yang balik dengan wajah hampa kerana tidak dapat mengisi borang yang sebenar.

Pihak PEMBINA mengucapkan setinggi-tinggi ucapan terima kasih kepada pihak Kolej Mara Banting diatas kesudian mereka memberikan ruang kepada PEMBINA dan diharapkan kerjasama ini dapat dilakukan lagi dilain masa, Insya-Allah.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top