Salam Aidil Fitri

Selamat Aidil Fitri kepada semua ahli PEMBINA dan umat Islam di seluruh dunia, daripada kami, Jawatankuasa PEMBINA Pusat.

Syawal yang tiba kali ini, menuntut belia Islam pada hari ini untuk memberikan erti kepada lebaran dengan kemenangan memerdekan diri dan masyarakat dari kepungan ancaman ideologi-ideologi sesat yang sedang mengancam untuk membunuh jatidiri kita pada hari ini. Segala usaha, buah fikiran, ikhtiar dan pengorbanan perlu dicurahkan dalam memperjuangkan kemerdekaan ini. Teruskan membaca Perutusan Aidil Fitri 1433 Hijrah.

Jadikanlah Ramadhan dan Syawal ini sebagai titik tolak agar kita terus bersemangat untuk menanam cita-cita menjadi wanita Solehah dan ibu mithali. Peka kepada keadaan semasa juga sangat penting bagi kita kerana kehidupan semakin hari semakin mencabar dengan bermacam-macam jenayah yang berlaku sehingga ada yang di luar kotak pemikiran kita sejauh ini kezaliman boleh berlaku, sememangnya manusia akhir zaman ini semakin rosak dan kitalah yang perlu bangkit dan menjadi tulang belakang untuk memperbaiki keadaan. Teruskan membaca Perutusan Aidil Fitri buat beliawanis.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top